Як боротися з проявами старіння волосся?

На жаль, відзначивши своє 25-річчя, багато людей починають помічати перші ознаки старіння організму. Наше волосся є придатком шкіри, і до нього застосовуються ті ж закони. Шкіра бере на себе всі негативні впливи зовнішнього середовища і є, з точки зору косметології, найважливішим органом нашого організму.

Как бороться с проявлениями старения волос? - Парикмахерская №1 в Киеве

Поява першого сивого волосся викликає лише негативні емоції, але, на жаль, цей процес незворотній. Однак уповільнити появу сивини можна, якщо дотримуватися правильного харчування і доглядати за волоссям.

Завчасно сивина з'являється у дівчат, які захоплюються безбілковими дієтами, а також у любителів кави і солоної їжі. Іноді посивіння пов'язане з нестачею міді в організмі, і, включивши в свій раціон буряк, мигдаль, білокачанну капусту, картоплю і лимон, ви зможете уповільнити і навіть повернути назад цей процес. Крім того, призупинити появу сивого волосся можуть продукти багаті цинком: дріжджі, цибуля, гриби, боби, злаки і какао.

Коріння сивого волосся рекомендується підтримувати, втираючи в нього сік плодів вишні, малини, ожини, лісової суниці і абрикосів. Всі фахівці сходяться в одному: виривати сиве волосся ні в якому разі не можна! Якщо дуже хочеться від нього позбавитися, краще скористатися ножицями.