Як вибрати кращий гребінець для волосся?

Як вибрати кращий гребінець для волосся?

Для догляду за волоссям потрібно як мінімум один, а то і два-три правильно підібраних гребінця. Але далеко не кожна дівчина приділяє вибору цього необхідного аксесуару досить уваги. Але ж розчісування волосся це щоденний ритуал, так що не варто нехтувати основними правилами по підбору гарного гребінця.

1. Матеріал

Волосся, як і наш організм в цілому, не любить хімію. Порадуйте їх гребінцем, зробленим з дерева або тим що має натуральну щетину. Такі моделі коштують дорожче, але і користі від них значно більше. Метал і пластик хоч і є популярними матеріалами для виготовлення гребінців, але здоров'ю волосся не сприяють

2. Форма

Дівчатам з густим волоссям найкраще підійдуть масажні щітки або щітки-лопатки. Для короткого волосся можна використовувати плоскі гребінці з довгими рідкими зубами. Не варто забувати і про гребені, які не тільки відмінно розчісують волосся, але і є універсальною прикрасою для зачіски.

3. Для укладання

Спеціальний гребінець круглої форми з отворами називається браш. Його використовують для укладання волосся разом з феном. Локони після такого гребінця виглядають природно і модно навіть без застосування стайлерів і плойок.

Як вибрати кращу гребінець для волосся?