Секрети гарного манікюру

Довгі міцні нігті - прикраса будь-якої жінки, але, щоб ваші нігті були по-справжньому здоровими і доглянутими, необхідно покращувати їх. Манікюр - один з найбільш популярних і доступних способів надати нігтьовій пластині бажану форму і колір. Ця косметична процедура, як і інші, має свої нюанси і секрети.

Как бороться с проявлениями старения волос? - Парикмахерская №1 в Киеве

1. Лак для нігтів
Купуючи лак в магазині, обов'язково зверніть увагу на його термін придатності, цілісність баночки і логотип фірми. Китайські підробки, на жаль, не рідко трапляються на полицях навіть елітних бутіків.

2. Уникайте мокрого манікюру
Хоча ця косметична процедура є дуже поширеною, при її проведенні ризик занесення інфекції зростає. Сам ніготь, вбираючи вологу, набухає. І це перешкоджає надійному закріпленню лаку на його поверхні.

3. Думайте про здоров'я нігтів
Існує велика кількість різних засобів для зміцнення нігтьової пластини. Не варто нехтувати і народними способами підтримки здоров'я нігтів. Цілющі ванночки з використанням морської солі, оливкової олії і лимонного соку додадуть вашій нігтьовій пластині білизну, а масла персикових або виноградних кісточок зроблять ніготь міцним і блискучим

Как бороться с проявлениями старения волос? - Парикмахерская №1 в Киеве