Догляд за фарбованим волоссям

Жінки часто люблять експериментувати, фарбуючи волосся в різні кольори. Блондинки перетворюються в брюнеток, шатенки в рудих і так далі, аж до небесно-блакитного або кислотно жовтого. Ні для кого не секрет, що будь-яка стійка крем-фарба, що містить аміак, повільно руйнує внутрішню структуру волосся, роблячи їх жорсткими і млявими.

Уход за окрашенными волосами - Парикмахерская №1 в Киеве

Як же бути? Як зберегти здоров'я і шовковистість волосся, не відмовляючись при цьому від використання стійких крем-фарб? Досить дотримуватися кількох простих порад по догляду за фарбованим волоссям.

1. Використовуйте спеціальні шампуні, бальзами та маски для фарбованого волосся. У їх складі є речовини, дія яких направлена на збереження кольору. Це допоможе вам продовжити час до наступного фарбування.

2. Відразу після процедури фарбування нанесіть на волосся бальзам-ополіскувач. Він відмінно підійде для закріплення результату. Багато виробників включають невеликі пробники з таким бальзамом прямо в набори для фарбування волосся.

3. Не забудьте про додаткове харчування вашого волосся! Робіть вітамінні маски не рідше, ніж раз на тиждень. Це допоможе значно прискорити процес реабілітації пошкодженого волосся.

4. Після миття можна обполоснути волосся прохолодним відваром ромашки, кропиви або календули для стимуляції їх росту.

5. Не піддавайте фарбоване волосся стресу: по можливості уникайте використання фена, плойки або вирівнювача, не мийте їх занадто гарячою чи холодною водою.

Уход за окрашенными волосами - Парикмахерская №1 в Киеве